Cine suntem

ing-home

Compania producatoare de tigla metalica Top Profil Sistem SRL a realizat un success enorm prin initiativa de a oferi clientilor sai un produs inovativ, si anume tigla metalica BANGA, care reda aproape in perfectiune

Echipa noastra se poate mandri cu faptul ca are experienta de 8 ani in domeniul producerii de tigla metalica, tabla cutata si accesorii pentru acoperis.forma tiglei clasice, si, nu in ultimul rand, produsul nou pe piata din Romania- SAIDING-ul (lambriul metalic), care are o gama larga de utilizare: SAGEAC (inchidere streasina acoperis), placare pereti interiori si exteriori, tavane, etc.

Cum suntem tineri, dornici de noi experiente si apti de a oferi servicii si produse de calitate, in anul 2008 am venit in Romania cu investitii considerabile incepand de la zero o afacere care unii ar fi zis ca nu are nici o sansa. Dar s-ar fi inselat. Deja ne bucuram de primele succese mari obtinute si mergem inainte spre atingerea obiectivelor propuse. Astfel s-a format Top Profil Sistem.

Detinem o experienta si o stabilitate in domeniul in care activam, fapt atestat de calitatea produselor, rapiditatea lucrarilor si profesionalismul echipei noastre.
ist2_4672589-my-roof

Ce este TPS ?

Ce oferim:

Oferim produse de calitate, nu doar vorbe! Cand zicem produse ne referim la tigla metalica, tabla cutata, tabla plana, lambriu metalic si toate accesoriile necesare montarii unui acoperis.

Pe baza unui plan/ schita al acoperisului echipa noastra calculeaza cat mai optim necesarul de tabla, necesarul de accesorii astfel incat are loc o diminuare a pierderilor de material rezultand in final o reducere a costurilor.

Cine ne alege:

Oameni care au cat de cat o logica si un rationament. Care nu se lasa atrasi doar de un pret mic neglijand calitatea.

Fie ca sunt distribuitori sau clienti finali, ne aleg oamenii carora le plece sa lucreze cu niste profesionisti.

Oameni constienti ca timpul este pretios, iar ziua de maine poate avea o alta valoare atunci cand lucrezi cu oameni de onoare.

Despre noi:

Companie producatoare de tigla metalica, tabla cutata de diferite profile, culori si grosimi astfel incat sa avem o gama variata de produse pentru toate categoriile de clienti.

Punctul nostru de plecare il reprezinta cunoasterea.

Ne orientam dupa anumite criterii organizationale ca sa putem satisface exigentele clientilor.