Frequently asked questions

De ce tigla metalica?


– Pentru ca intr-adevar reprezinta o solutie optima atat pentru constructiile noi, cat si pentru renovarea celor vechi, montarea constand intr-un proces simplu si rapid. – Pentru ca, pe langa proprietatile ei hidrofuge, tigla metalica este o alternativa mult mai convenabila si din punct de vedere estetic, lucru ce nu trebuie trecut cu vederea. – Pentru ca rezistenta si greutatea mica fac din tigla metalica concurentul favorit la titlul de cea mai buna invelitoare. Tigla ceramica e grea iar acest lucru aduce dupa sine necesitatea unei capacitati portante mari a sarpantei.
Este grea tigla metalica?


NU! Pe un acoperis de 200 mp veti aseza o sarcina de peste 10.000 kg in cazul tiglei ceramice, fata de numai 1 000 kg in cazul tiglei metalice. Pentru ca structura necesara este usoara, cheltuielile totale ale constructiei sunt foarte mult diminuate.
De ce un acoperis TOP PROFIL SISTEM?


Pentru ca are o forma care imita perfect tigla ceramica clasica. BANGA – este un profil nou pe piata tiglei metalice in Romania si nu in ultimul rand, pentru ca tigla metalica ofera o estetica deosebita, nu necesita cheltuieli de intretinere, nu formeaza muschi si are o longevitate mult mai mare decat tigla ceramica sau tabla zincata.
Cum intru in contact cu un reprezentant vanzari?


Nu trebuie decat sa sunati la oricare din numerele afisate la meniul contactesau sa trimiteti un email la cereri de oferte sau la oricare din email-urile existente pe site. Pe baza unui plan al acoperişului furnizat de client sau de montator, angajatii TOP PROFIL SISTEM calculează cât mai optim necesarul de tablă, necesarul de accesorii astfel incât are loc o diminuare a pierderilor de material rezultând in final o reducere a costurilor.
Care este garantia oferita?


Top Profil Sistem ofera o garante de 10 ani pentru stratul de vopsea si 50 de ani perioada de viata a tiglei metalice. Impermeabilitate, rezistenta la inghet-dezghet, rezistenta la impact mecanic. Garantia materialelor pe care le producem/utilizam este garantia oferita de noi, Top Profil Sistem ca si producator. Garantia produselor este valabila daca certificatul este insotit de factura emisa de firma noastra.